Eredmények

Appentum Kft.

Az Appentum Kft. IT szakembereknek szervezett online képzésén 17 vállalat 19 IT szakembere vett részt.

AUTOTECH INFRA ZÁRÓKONFERENCIA

2022. június 30-án sikeresen zárult a TAPE NOVUM DANUVIUM akcióterv részét képező AUTOTECH INFRA pályázat.

FOGASKERÉKGYÁR Kft.

A Fogaskerékgyár Kft. az AUTOTECH INFRA projekt keretében egy innovációs laboratóriumot alakított ki.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal azzal a lehetőséggel kezdett a pályázat megvalósításába, hogy minél szélesebb platformon tudja tájékoztatni a munkavállalókat és munkáltatókat az aktuális munkaerőpiaci helyzetről.

KOPINT

A pályázat keretén belül egy átfogó tanulmány készült a régió releváns szervezeteiről, vállalkozásairól. A KOPINT Konjunktúra Kutatási Alapítvány több mint 600 kisebb vállalatot szólított meg Komárom-Esztergom megyében és Nyitra megyében azzal a céllal, hogy feltérképezzék, milyen képzésekre, termékfejlesztést elősegítő technológiákra lenne szükségük a fejlődéshez.

Pons Danubii ETT

Észak –Komáromban megépült az innovációs központ, mely korszerű eszközöknek, gyakorlatorientált workshopoknak, képzéseknek ad helyet, illetve alkalmas konferenciák megtartására is. Az innovációs centrumban elhelyezett eszközöket és berendezéseket (3D-nyomtató, mérőeszközök, UV led nyomtató, nyomtató/vágógép) a régió vállalatai kölcsönözhetik és használhatják elérhető áron.

Selye János Egyetem

A Selye János Egyetem Karrier-tanácsadó Központja az egyetlen olyan szlovákiai intézmény, amely karriertervezéssel kapcsolatos komplex szolgáltatásokat nyújt.

TATA

A Fogaskerékgyár Kft. által kialakított labor felszerelése Tata város beruházásával valósult meg.

WADO

A WADO s.r.o. szolgáltatásai kiterjednek az arculattervezésre, céges weboldalak, webáruházak elkészítésére, online marketing kampányok szervezésére.

WORKFORCE PIPELINE ZÁRÓKONFERENCIA

2022. december 13-án került sor a TAPE NOVUM DANUVIUM gazdasági akcióterv WORKFORCE PIPELINE pályázatának zárókonferenciájára Tatán.