Appentum Kft.

Eredmények
Virtuális Állásbörze

A Virtuális Állásbörze elhozza az állásbörzék új korszakát! A virtuális valóságon alapuló platform az Appentum Kft. fejlesztése. Az álláskeresőknek lehetősége nyílik a virtuális térben az állásadók standjai között barangolni és jelentkezni új munkahelyükre. A szoftver mesterséges intelligencia modulja segít megtalálni az érdeklődési körökhöz leginkább passzoló állást, a virtuális tér ennek megfelelően növekszik és változik. A virtuális valóság szemüveg felvétele meglepően izgalmas élményt biztosít az eddig unalmas és stresszes álláskeresés helyett.

A Selye János Egyetem és az Appentum Kft. közös szervezésében került sor a II. Virtuális állásbörzére a komáromi Selye János Egyetemen 2022. június 27-én. Az állásbörzére érkező diákoknak ismételten lehetőségük volt betekinteni a virtuális álláskeresés kulisszatitkaiba, ahol nem csupán az álláshirdetések érhetők el, de kapcsolatot is teremthettek a munkaadókkal a látványos 3D virtuális standoknál, valamint feltehették azokat a kérdéseket, amelyeket az állásportálon nem, csak hagyományos börzén tudnánk feltenni. 

Online tréning IT vállalatoknak, szakembereknek

Az Appentum Kft. IT szakembereknek szervezett online képzésén 17 vállalat 19 IT szakembere vett részt. A 4×4 órás online interaktív tréning lehetőséget biztosított arra, hogy a képzésre jelentkező szakemberek részletes információt kapjanak a virtuális valóság történetéről, valamint a VR Job fair fejlesztéséről. Az online tréninget megelőzően a szakemberek számára hozzáférhetővé vált a tréninggel kapcsolatos oktatóanyag.